Vier jouw verjaardag in Plopsa Station Antwerp!

Zin in een feestje om nooit meer te vergeten? Nodig al jouw vrienden en vriendinnen uit op jouw onvergetelijk verjaardagsfeest in Plopsa Station Antwerp! We verwennen je met gratis toegang voor de gevierde, voordelige toegangstickets voor de genodigden én een heerlijke maaltijd.

Uiteraard kunnen jij en jouw vrienden en vriendinnen oneindig veel ritjes maken in Wickie's Valtoren, Het Smurfenavontuur, Storm op Zee en alle andere spannende attracties in Plopsa Station Antwerp! Een foto scoren met jouw favoriete Plopsa-helden? Ook dat is mogelijk tijdens jouw verjaardagsfeestje in Plopsa Station Antwerp!

Ontmoet jouw favoriete helden en beleef magische momenten tijdens jouw onvergetelijk verjaardagsfeest!

Ontmoet jouw favoriete helden en beleef magische momenten tijdens jouw onvergetelijk verjaardagsfeest!

Jouw favoriete Plopsa-helden en geliefde stripfiguren ontvangen je met open armen in het nieuwste Plopsa-indoorpark, Plopsa Station Antwerp! Met zijn unieke locatie worden kinderen in een mum van tijd betoverd door de magie van dit Plopsa-park. Meer dan 15 spannende attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen, bezorgen alle bezoekers ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

3 overheerlijke formules

Smul tijdens jouw verjaardagsfeestje van een heerlijke maaltijd in het Mr. Spaghetti Restaurant in Plopsa Station Antwerp. Maak alvast jouw keuze:

Gratis toegang voor de jarige en voordelige tarieven voor genodigden

Wie jarig is, krijgt cadeautjes! Daarom ontvangt de jarige gratis toegang tot Plopsa Station Antwerp op de dag van het verjaardagsfeestje. En er is nog meer goed nieuws, want je kan jouw vrienden en vriendinnen uitnodigen aan zeer voordelige tarieven. Zo kan het feestje helemaal niet meer stuk!

Voor Plopsa-abonnees met een Plopsa Park Pass (Junior), Plopsa Premium Pass (Junior), Plopsa Station Antwerp Pass (Junior), Bumba-FunCard, Plopsa-FunCard, Bumba-GoldCard of Plopsa-GoldCard is de toegang tot Plopsa Station Antwerp inbegrepen in het abonnement.

Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen. Prijzen enkel geldig bij een vooraf gemaakte reservatie. Om van de voordelige tarieven te genieten, is het verplicht om voor iedere aanwezige op het verjaardagsfeest een maaltijd te reserveren. Eigen maaltijden of drank meebrengen is niet toegelaten.

Helemaal overtuigd?

Reserveer jouw verjaardagsfeest in Plopsa Station Antwerp in enkele klikken online.