Vragen en antwoorden over Plopsa Station Antwerp

Vragen en antwoorden over Plopsa Station Antwerp

Comics Station Antwerp werd op 23 december 2019 overgenomen door Plopsa. Het Plopsa Team is momenteel alle informatie aan het verzamelen en zal zo snel mogelijk antwoorden op alle vragen rond tickets en abonnement. Comics Station Antwerp is momenteel gesloten en gaat in het najaar van 2021 terug open onder de nieuwe naam Plopsa Station Antwerp.

Ik heb een abonnement op Comics Station Antwerp, wat nu?

Je zal je abonnement nog kunnen gebruiken, ook als deze binnenkort vervalt. De resterende geldigheid van je abonnement (de periode tussen 1 november 2019 en de huidige vervaldatum van je abonnement) zal je vanaf de opening van het park kunnen opnemen. Alle abonnees krijgen hierover binnenkort een e-mail met meer uitleg. Je hoeft momenteel niets te doen.

Ik heb een ticket gekocht, kan ik dit nog gebruiken?

Je tickets en aankoopbewijs kan je e-mailen naar comicsstation@plopsa.be. Later ontvang je dan meer informatie over de tickets.

Waar kan ik tickets kopen om te gebruiken vanaf de opening van het park? 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om tickets te kopen. We stellen alles in het werk om deze optie zo snel mogelijk te voorzien. Indien gewenst kan je ook hier je mailadres nalaten om op de hoogte te blijven.

Kan ik mijn Plopsa-FunCard gebruiken om toegang te hebben tot Plopsa Station Antwerp?

Je Plopsa-FunCard zal ook geldig zijn in Plopsa Station Antwerp, meer informatie hierover lees je in het Plopsa-FUN Magazine of binnenkort op www.plopsafuncard.be.