Parkeren

Kom je met de wagen? Dan kan je parkeren in de ondergrondse parking B-Parking Antwerpen-Centraal (Van Immerseelstraat, 2018 Antwerpen). Na het binnenrijden van de parking, neem je de 2e inrit (witte poort, met het logo van Plopsa Station Antwerp) en neem je een parkeerticket. Dat parkeerticket kan je bij de kassa aan de ingang van Plopsa Station Antwerp valideren. Hou je parkeerticket dus goed bij om te kunnen genieten van een voordelig tarief.

Koop je parkeerticket voor €12,50 (in plaats van het reguliere dagtarief van €24,60) online of aan de kassa van Plopsa Station Antwerp.

Adres van de parking

B-Parking Antwerpen-Centraal
Van Immerseelstraat
2018 Antwerpen

Bekijk op Google Maps

Parkeerabonnement

Een Plopsa-parkeerabonnement is helaas niet geldig bij B-Parking Antwerpen-Centraal. Heb je een Plopsa-parkeerabonnement? Dan kan je ook gebruik maken van het voordelige dagtarief van €12,50. Je kan dit parkeerticket online of aan de kassa van Plopsa Station Antwerp kopen.

Fietsen

Voor fietsen en bromfietsen is er bij het station Antwerpen-Centraal een stalling voorzien.

Trein

Plopsa Station Antwerp is gelegen nabij het station Antwerpen-Centraal. Het park is dan ook vlot bereikbaar per trein. Met jouw ticket ≥ 1m aangekocht via de website van Plopsa Station Antwerp geniet je van 50% korting op je treinreis heen-en-terug naar Antwerpen-Centraal, ook als Plopsa-abonnee!