Reserveer nu jouw tickets voor Plopsa Station Antwerp!

Vanaf 23 oktober 2021 opent Plopsa Station Antwerp de deuren voor attractiefun met het hele gezin. Om bezoekers op een veilige manier te laten genieten van het park, moet je vooraf online tickets op datum reserveren.

Ik heb nog geen tickets
Ik heb nog geen tickets
Ik heb een jaarabonnement
Ik heb een jaarabonnement

Reserveer je tickets

Plopsa Station Antwerp hanteert een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Daarom moet iedere bezoeker een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Dat kan eenvoudig online via de website van het park.

Met je gereserveerde tickets kan je een volledige dag van het park genieten. Enkel kinderen kleiner dan 85 cm en personen met een beperking, moeten geen tickets reserveren. Personen met een beperking kunnen hun tickets aankopen aan de kassa's van het park.

Koop je ticket ≥ 1m online en krijg 50% korting op je treinrit van en naar Antwerpen-Centraal met de NMBS! Meer info

Je kan je gemaakte reservatie verplaatsen naar een andere datum, ook wanneer de dag waarvoor je reserveerde reeds voorbij is en je geen gebruik hebt gemaakt van de gereserveerde tickets. Klik daarvoor hier.

Reserveer met je jaarabonnement

Abonnees met een Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Bumba-FunCard of Bumba-GoldCard kunnen een gratis ticket reserveren voor hun gewenste dag van bezoek.

Met je geldige Plopsa-jaarabonnement kan je het park enkel met een online reservatie bezoeken. Reserveer je bezoek en vul je abonnementnummer in bij de laatste stap voor je je reservatie bevestigt. Je kan als abonnee meerdere bezoeken reserveren.

Reserveer je een bezoek maar kom je niet? Dan zien we ons genoodzaakt een administratieve kost van €15 per ticket aan te rekenen voor het onnodig innemen van de plaats van een andere abonnee. Gratis annuleren is in uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld ziekte) mogelijk.

Zit je nog met vragen?

Is jouw vraag over je bezoek aan Plopsa Station Antwerp nog niet beantwoord? Bekijk dan de uitgebreide lijst met vragen en antwoorden.

Reserveer je tickets!

Wil je een magische dag beleven in Plopsa Station Antwerp? Reserveer dan vooraf online je tickets!

Tickets reserveren