Abonnement verlengen

Hoe verleng ik mijn abonnement?

Het verlengen van je jaarabonnement kan eenvoudig én voordelig online door met je naam en abonnementnummer in te loggen via deze link. Je ontvangt daarna een e-voucher die je aan de kassa's van een Plopsa-park naar keuze kan inwisselen voor het verlengde abonnement. Het verlengen van een abonnement kan ook aan de kassa' van de Plopsa-parken.

Wil je je Bumba-FunCard of Bumba-GoldCard verlengen en omzetten naar een abonnement ≥ 1 meter of je huidige Plopsa-FunCard Teacher verlengen? Dan kan je enkel aan de kassa terecht. Dit omdat het kind dan opnieuw gemeten wordt of je Lerarenkaart opnieuw wordt gecontroleerd.

Je kan je abonnement gerust verlengen voordat het afloopt. De nieuwe einddatum van je abonnement is dan exact 1 jaar na de huidige einddatum van je abonnement. Verleng je je abonnement binnen het jaar nadat je abonnement verlopen is, dan gaat de verlenging meteen in en wordt de nieuwe einddatum van je abonnement 1 jaar na de verlengdatum.

Goedkoopste tarief

Wanneer je je abonnement verlengt, geniet je van het goedkoopste tarief! Dit als dank voor het blijvend vertrouwen.

Aan de kassa

Je kan je abonnement ook aan de kassa's van de Plopsa-parken verlengen. Elke abonnee moet aanwezig zijn om het abonnement te verlengen. De kinderen moeten aanwezig zijn, zodat ze opnieuw gemeten kunnen worden (met schoenen). Gelieve je aan de kassa aan te melden met je identiteitskaart.

Groter geworden dan 1 meter?

Het abonnement van uw kind (85 cm - 1m) blijft geldig tot aan de vervaldatum, zelfs als uw kind groter wordt dan 1 meter tijdens de looptijd van zijn/haar abonnement.

Parkeerabonnement

Wil je één jaar lang parkeren op de parkings van de Plopsa-parken tijdens jouw bezoeken? Voeg dan tijdens het online verlengen van je Plopsa-abonnement een Parkeerabonnement toe aan je bestelling. De geldigheid van je Parkeerabonnement loopt in dit geval niet gelijk met die van je abonnement. Het parkeerabonnement kan niet gebruikt worden bij Plopsa Station Antwerp.